Jachtmakelaardij Alem
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Fran├žais

Motorboten kopen

U wilt een motorboot kopen


Als koper van een motorboot verwacht u zekerheid en vakkennis. Jachtmakelaardij de Maas heeft deze vakkennis volop in huis. Om dit te onderstrepen is uw jachtmakelaar, Ricardo Bosma, E.M.C.I. gecertificeerd en aangesloten bij de N.B.M.S.

Reële verkoopprijzen


Het is van groot belang dat wij werken met marktconforme verkoopprijzen, waarvan wij door ruime kennis en ervaring zeer goed op de hoogte zijn. Ook zijn wij niet bang om feedback te vragen aan collega’s. Onze opzet is zodanig dat wij, in het geval dat u enige tijd na de aanschaf van een schip bij ons, weer zou willen verkopen, streven naar minstens een vergelijkbare opbrengst.

Bekijk ons huidige aanbod motorboten

Presentatie en zoekbestand


In ons bestand treft u ongeveer 45 goed onderhouden motorboten, klassieke schepen en varende woonschepen aan die wij in de verkoop hebben. Alle schepen zijn zorgvuldig gedocumenteerd opgenomen in overzichtelijke presentaties, met complete omschrijvingen van apparatuur en inventaris. Het overgrote deel daarvan ligt in onze eigen verkoophaven, zodat u als koper de aanwezige schepen op uw gemak kunt bekijken.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Inruil, financiering


Ook bemiddelen wij bij een eventuele inruil of financiering. Zodat uw droom sneller binnen handbereik ligt.  Door onze contacten met diverse gerenommeerde financieringsinstellingen vinden we vrijwel altijd een passende oplossing.

Inspectie


Voor de definitieve aankoop adviseren wij u altijd het schip te laten keuren. Dit kan d.m.v. een proefvaart aansluitend met het liften van het schip. Dit onder begeleiding van een expert naar keuze. 

Procedure


Wij hanteren altijd vraagprijzen (met uitzondering van Nieuwbouw). Afhankelijk van de leveringswensen is onderhandeling mogelijk. Een redelijk bod wordt altijd doorgebeld naar de verkoper. Als beide partijen het over de prijs eens zijn, wordt u uiteindelijk eigenaar van het schip zonder dat er extra kosten bijkomen (let wel! Expertisekosten en kadasterkosten zijn vaak voor rekening van de koper, verkoopkosten zijn voor rekening van de verkoper). Alle benodigde documenten, zoals het aankoopcontract, de financiering, de keuring, maar ook een eventuele kadasterinschrijving, hypotheek, export of het BTW-document kan voor u in orde worden gebracht. Ook voor verzekeringen bent u bij ons aan het goede adres. Na ontvangst van de gehele verkoopsom gaan wij over tot de aflevering. Aangezien kopers het op prijs stellen als de oude eigenaar uitleg geeft en alle “ins & outs” beschrijft van uw nieuwe aanwinst, gebeurt deze aflevering vaak met de makelaar en de oude eigenaar. Bij tijdgebrek is het zelfs mogelijk om het schip af te laten leveren in uw thuishaven, tegen redelijke kosten.
© Copyright - Jachtmakelaardij Alem - Sitemap